Deniz Aktaş'a sahip çıkıyoruz
5.3.2015
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu olarak Antalya'da göz göre göre ölüme terk edilen Deniz Aktaş'a sahip çıkıyoruz. Deniz'e adalet için ailesini kadınlarla omuz omuza mücadeleye çağırıyoruz.

Antalya'da göz göre göre öldürülen Deniz Aktaş kardeşimize sahip çıkıyoruz,
Deniz Aktaş'ın ailesini kadınlarla omuz omuza mücadeleye çağırıyoruz!

Dün Antalya'da 21 yaşındaki Deniz Aktaş, erkek arkadaşı Lokman Ç. tarafından başından ve kalbinden vurularak öldürüldü.

Lokman Ç.'nin Deniz'e uyguladığı şiddete karşı "Bana yardım edin" çığlıklarını duyan komşuları polis haber verdi. Evin içinden Deniz'in çığlıkları gelmesine rağmen tam 1 buçuk saat boyunca polis ekipleri kapıda bekledi. Deniz'in ölümünü seyretti. Kapıyı kırarak içeriye girmedi.

Polis ekipleri beklemek yerine Deniz'i korumak için gerekeni yapsaydı Deniz şu anda yaşıyor olacaktı.

Deniz'in ailesine çağrımızdır:

Deniz Aktaş'ın ailesinin acısını paylaşıyoruz. Onları başka Deniz'ler olmasın diye Platformumuz ve öldürülen kadın kardeşlerimizin aileleri ile birlikte mücadeleye çağırıyoruz. Deniz'in katilinin indirim almaması için, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılması için, Deniz'in davasını birlikte takip etmeye çağırıyoruz.

Deniz için adalet yerini bulana kadar
Kadın cinayetlerini durdurana kadar mücadeleye devam!

• YAZAR
  • Editor