Avcılar'da bir kadın daha öldürüldü
11.2.2014
İstanbul Avcılar'da Çiçek Mayalı, araç içerisinde tartıştığı erkek arkadaşı tarafından boğazından bıçaklandı. Kanlar içerisinde sokağa atılan kadın hayatını kaybetti.

Çiçek Mayalı, Yeşilkent Mahallesi Eren Sokak'ta saat 24.00 sıralarında öldürüldü . 2 gün önce Antalya'dan İstanbul'a gelen ve kız kardeşinin Avcılar'daki evinde kalmaya başlayan Çiçek Mayalı(40), dün akşam saatlerinde erkek arkadaşı Şahin G. ile buluştu. Bir süre araçla gezintiye çıkan ikili arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sırasında, Şahin G., Çiçek Mayalı'yı boğazından ve karnından bıçakladı.

Şahin G. daha sonra, Mayalı'yı araçla kız kardeşinin evinin bir üst sokağına bırakıp kaçtı. Yaralı haldeki kadın kız kardeşinin evine sürünmeye başladı. Çiçek Mayalı'nın kardeşi sokakta kanlar içerisindeki ablasını fark ederek, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan 4 çocuk annesi Mayalı, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, Çiçek Mayalı'nın cesedi üzerinde ve sokakta inceleme yaptı. Polis, şüphelinin yakınlarının ifadelerine de başvurdu. Yapılan incelemenin ardından kadının cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kayıplara karışan cinayet zanlısını yakalamak için de geniş çaplı araştırma başlattı.