İzmit Kuruçeşme'de 33 yaşındaki Levent Ser, iddiaya göre, 33 yaşındaki eşi Fadime Ser ve aynı evde yaşayan dini nikahlı eşi olduğu ileri sürülen 20 yaşındaki İnci Ateş ile henüz belli olmayan bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan pompalı tüfekle İnci Ateş ve Fadime Ser'e ateş etmeye başladı. Olayda her iki kadın vücuduna aldığı saçmalarla ağır yaralanırken, Levent Ser evden kaçtı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadınlardan İnci Ateş'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Fadime Ser ise Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Fadime Ser'in hayatını kaybettiği öğrenildi.
Olayın ardında kaçan zanlı, Şirintepe Mahallesi'nde ormanlık alan içerisinde kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.
Levent S.'nin 2005 yılında ilk eşi Fadime Ser'i kaçırarak evlendiği öğrenildi. Daha sonra askere gidip gelen Levent S.'nin yaklaşık altı ay önce de İnci Ateş'i kaçırarak eve getirdiği kaydedildi. Levent S.'nin ayrıca, yaralama suçundan da ceza evinde yattığı belirtildi.