29.3.2013
İzmir'in Karabağlar ilçesinde Uzundere semtindeki boş bir alanda, başı taşla ezilmiş 30-35 yaşlarında bir kadın ölü olarak bulundu. Kimliği henüz belirlenemeyen kadının kim veya kimler tarafından öldürüldüğünü belirlemek için soruşturma başlatıldı.
Yaklaşık olarak 4 saat önce İzmir’in Karabağlar ilçesindeUzundere semtindeki çalılık alanda başı taşla ezilmiş olarak 30-35 yaşlarında bir kadın öldürülmüş olarak bulundu. Kimliği hala belli olmayan kadının kim tarafından ne için öldürüldüğü araştırılıyor.
Gece saatlerinde Uzundere semtinde ki çalılık bir alanda, yüzü kan içinde bir kadın bedeni gören çevre sakinleri polise haber verdi. Bölgeye giden polis ekiplerinin araştırmasında, kadının 30-35 yaşlarında birine ait olduğu belirtiliyor. Ceplerinden kimlik çıkmayan ve üzerinde giysileri bulunan kadının, başının taşla ezilerek öldürüldüğü tespit edildi. Soruşturma başlatan ekipler, bölgedeki bütün güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Nöbetçi savcının incelemesinin ardından kadının bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Benzer Yöntemler Örnek Alınıyor
Öldürülme biçimleri olarak katiller birbirlerini örnek alarak benzer durumları gerçekleştiriyorlar. Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Gamze Gürgen’in de başı taşla ezilerek öldürülmüştü. 21 yaşında öldürülen Gamze Gürgen’in bedeni Karacaören köyünün yol ayrımında, tarlalarına giden köylüler tarafından yol kenarında bulunmuştu. Kadınları öldüren erkeklerin önceden internetten araştırma yaparak ne kadar ceza alacakları yada hangi darbeleri vurarak nasıl bir yol izleyeceklerini araştırmaları katillerin ağır ceza almamalarının en büyük nedenleri arasında.